Home Visa Information Ben ik visumplichtig voor Suriname
Ben ik visumplichtig voor Suriname PDF E-mail
There are no translations available.

Wanneer heeft u geen visum of toeristenkaart voor Suriname nodig

U heeft geen visum of toeristenkaart voor Suriname nodig als u aan 1 (één) van deze voorwaarden voldoet:

  • U bent Surinamer en reist op een geldig Surinaams paspoort
  • U kan een geldig PSA document overleggen
  • U kan een geldige PSA kaart overleggen
  • U heeft een geldige verblijfsvergunning op grond van de Vreemdelingenwet
  • U heeft de nationaliteit en het geldig paspoort van 1 (één) van de landen in deze lijst en voldoet aan alle andere voorwaarden (bron: Ministerie van Buitenlandse Zaken)

Opmerking:
Minderjarige kinderen die een aantekening inzake het bezit van de Surinaamse nationaliteit in hun geldig niet-Surinaams paspoort hebben, worden zonder visum toegelaten.
De aantekening in het paspoort dient geplaats en afgestempeld te zijn door het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB).

 

Language